Aparate auditive profesionale


Protezele auditive oferite de firma noastra sunt produse de firme de prestigiu din Anglia si Japonia, de calitate Hi-Tech si fiabilitate deosebita.


Va oferim o gama larga de proteze auditive profesionale analogice si digitale. Aceste proteze pot fi atat intraauriculare (ready-made si custom-made) cat si retroauriculare in ambele variante tehnologice, respectiv analogice si digitale.

Aparate auditive Rion (Japonia)

Caracteristici speciale

Echipate cu noul OPC pe 4 canale, noua gama de aparate Rionet Precia filtreaza si inlatura zgomote deranjante.

Reducand sunetele din mediul inconjurator (din lateral si spate ), sunetele frontale sunt mai usor de auzit.

Aceasta caracteristica reduce automat feedback-ul (tiuitul) aparut din diverse cauze.

Aparatele ce prezinta aceasta caracteristica filtreaza sunetele din mediul inconjurator, filtrand zgomotele deranjante.

Aceasta caracteristica diminueaza zgomotele incomfortabile, cum ar fi zgomotul produs de spalatul vaselor.

Aceasta caracteristica ajusteaza contrastul dintre sunete, facandu-le mai “ascutite”, respectiv mai usor de auzit.

Invelis rezistent la apa
Aparatul dispune de un invelis protector ce ii ofera o rezistenta crescuta la apa.

Introducerea bateriei nu depinde de polaritate

Bobina inductanta magnetica– permite capatarea undelor emise de telefon de catre aparatului auditiv, pentru o convorbire de calitate

Alerta baterie slaba

Multi-memory
Permite salvarea pana la 4 programe, avand caracteristici diferite

Anti-zgomot telefon mobil
Aceasta caracteristica filtreaza zgomotele ce interfera cu o convorbire telefonica

Aparate auditive Puretone (Marea Britanie)

Noua Gama P series este special creata pentru a satisface toate cerintele clientilor, oferind o selectie completa si imbunatatita de aparate auditive.
Fie ca sunteti purtatori experimentati, fie ca purtati pentru prima data un aparat auditiv, aparatele din gama P series ofera o multitudine de caracteristici si functii pentru a va reda auzul si a va bucura din nou de viata.

Sound Scape va permite sa redescoperiti experienta auzului autentic, captand sunetele la 360° . Sunetele sunt procesate in mod asemanator cu urechea umana, acestea fiind redate intr-un mod cat mai clar si natural.
In mod automat este determinat mediul in care va aflati, permitand focalizarea pe convorbiri intr-o ambianta zgomotoasa.

Functia wireless asigura un control facil asupra functiilor aparatului auditiv, permitand ajustarea volumului, schimbarea programelor, comutarea intre TV, radio sau computer.
Bucurati-va de o calitate ridicata a sunetelor stereo, fara a purta adaptori incomfortabili in jurul gatului. Aparatul se poate conecta prin Bluetooth la telefonul mobil, aparatul auditiv functionand ca un Hands-Free.

Caracteristica Feedback Manager Plus elimina feedback-ul aparut in cazurile in care pot aparea interferente cu alte dispozitive, cum ar fi telefonul, oferindu-va o convorbire linistita.
Feedback-ul este inlaturat precis si rapid,fara a influenta setarile aparatului auditiv.

Caracteristica directionalitate automata a gamei de aparate P series ajusteaza automat sunetele inconjuratoare, astfel incat sa va puteti focaliza pe convorbiri in orice mediu.

Functia Personal Noise Reduction reduce automat zgomotul in functie de mediul in care va aflati.

Fiecare componenta a aparatului este invelita intr-o pelicula protectoare formata din nanoporticule, ce protejeaza aparatul de umiditate, respectiv corodarea pieselor. Durata de viata a aparatului este crescuta semnificativ.


Pentru mai multe detalii despre aparatele fiecarei serii, dati click pe seria dorita: